YURT DIŞI TURLAR

NEO KLASİK İSPANYA

15 Ocak & 12, 26 Şubat & 05 Mart 2017 Hareket… 7 Gece

SONBAHAR & KIŞ DÖNEMİ

Barcelona (3) & Valderrobres - Teruel (1) & Cuenca - Madrid (1) & Segovia - Burgos(2) & Bilbao

İzmir’den – İzmir’e

449 EUR

'den itibaren

1.GÜN İZMİR - İSTANBUL – BARCELONA

Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 08.00’de hazır bulunulması. Bilet ve bagaj işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 2313 uçuşu ile 10:40’ta Istanbul’a hareket 11:55’te varış ve Türk Havayolları TK 1855 sefer sayılı uçuş ile saat 14.00’da Barcelona’ya hareket. Yerel saat ile 16.55’te Barcelona’ya varış. Alanda bizi bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik Barcelona şehir turu. Turumuz da Plaza De Catalunya Meydanı, La Rambla Caddesi, Kristof Kolomb Heykeli, La Sagrada Familia Kilisesi, Plaza De Espana görülecek yerler arasındadır. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra düzenlenecek olan Barcelona ve lokal mahalleler gece turu (35 Euro). Barcelona hakkında turistik çok şey duydunuz ama ünlü yönetmen Inarritu ve Woody Allen'in filmlerine konu olan yerel sokakları ve hayatı tanımanızı sağlayacak bu özel turumuzu kaçırmamanızı öneririz. Görülecek yerler arasında Paral-el mahalle, El Raval, El Born sokakları ve Plaza Real bulunmaktadır. Dileyen misafirlerimiz tur esnasında belirlenecek serbest zaman içinde Tapas restoranlarıyla ünlü El Born bölgesinde unutulmaz tatlar deneyimleyebilirler. Geceleme otelimizde. 

2.GÜN BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası ekstra düzenlenecek olan Barcelona İkonları turuna (55 Euro) Barcelona İkonları turumuzda UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan ve Barcelona’nın en sıra dışı parkı olan mimar Antoni Gaudi’nin eseri Park Guell ‘e gidiyoruz. Gotik Mahalle’de gerçekleştireceğimiz yürüyüş esnasında; Gotik mimarinin en üst düzey eserleri arasında; ara sokaklarda masalsı bir yolculuğa çıkıyoruz. Adım başı rastlayacağımız sokak sanatçıları eşliğinde turumuza devam ediyoruz. Dileyen misafirlerimiz Gaudi’nin en ünlü eseri olan La Sagrada Familia (Giriş ücreti 20 Euro)ziyaret edebilirler. Arzu eden misafirlerimiz ile akşam ekstra düzenlenecek Flamenco turu (55 Euro). Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman. 

3.GÜN BARCELONA

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra düzenlenecek olan Gerona & Figueras & Dali Müzesi turu (65 Euro). Gerona & Figueras & Dali Müzesi turumuzda orta çağdan kalma mimari yapılarıyla Gerona şehri, büyük katedrali ve Yahudi mahallesi, ünlü ressam Dali’nin doğduğu Figueras kasabası ve Dali Müzesi ziyaret edilecektir. Tur sonrasında otelinize transfer ve serbest zaman.

4.GÜN BARCELONA – VALDERROBRES – TERUEL

Sabah kahvaltısı sonrası özel otobüsümüzle Valderrobres’e hareket varış ve şehir turu. Valderrobres; çok eski bir tarihe sahip olan bu şirin şehir Gotik mimari açısından oldukça zengindir. Santa Maria la Mayor Katedrali, 14.yy’dan kalma Valderrobres Kalesi, bütün şehir boyunca uzanan Matarranya Nehrinin eşsiz manzarası, doğası ve tarihi bozulmamış bir şekilde ayakta kalan tipik bir İspanyol köyü sizi bekliyor olacaktır. Arzu eden misafirlerimizle extra düzenlenecek olan olan Morella turu (35 Euro). Morella; İspanya’nın en güzel köyleri sıralamasında 1. sırada olan bu köy Yunan, Roma, Vizigot ve Fas hakimiyetinde bulunan bu köy bir çok tarihi ana tanıklık etmiştir. Stratejik bir öneme sahip olan İspanyol Kurtuluş Savaşı’nın bir bölümü bu köy ve çevresinde yaşanmıştır. Ayrıca Floan olarak bilinen tatlılarıyla meşhurdur.Tur Sonrası Teruel’e hareket Teruel’e varışımıza istinaden panoramik şehir turu, göreceğimiz yerler arasında; Torico Meydanı, Mudejar Katedrali, El Salvador Kulesi, Marquis Tosos Sarayı, Gotik Katedral bulunmaktadır. Tur sonrası otelinize transfer ve serbest zaman.

6.GÜN MADRİD – SEGOVIA – BURGOS

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Toledo turu+ Santa Maria Katedrali turuna (50 Euro) katılma imkanı. M.Ö. 590 yılında Yahudiler tarafından kurulup, günümüzde üç büyük dine bağlı insanların bir arada, barışçıl bir şekilde yaşadığı, tarihi ve turistik anlamda İspanya’ nın en önemli şehirlerinin başında gelen Toledo, şövalyeler şehri olarak bilinir. İber yarımadasının en büyük nehri olan Tako şehrin içinden geçmektedir. Uzun süre İspanya Krallığının başkenti olmuştur. Dünya’ nın en büyük Ortaçağ şehirlerinden olduğu için UNESCO Dünya Kültür Miras Listesi’ne dâhil edilmiş ve koruma altına alınmıştır. Donkişotun yazarı Servantes bu şehirde doğmuştur. San Martin Köprüsü, Damasquinos (Şam İşi), altın el işçiliğinin yapıldığı atölyeler ve dükkânlar görülecek yerler arasındadır.Tur sonrası otelimize transfer ve Segovia’ya hareket Segovia turumuzda Segovia Katedrali, Roma su kemerleri, ünlü Disneyland logosundaki kale ile kulelerin ilham kaynağı olan Alcazar Sarayı ve Yahudi mahalleleri görülecek yerler arasındadır. Öğleden sonra arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Avila Turuna (35 Euro) katılma imkanı. Erken Roma dönemine ait olan bu şehirde Roma İmparatorluğu ve Vizigotlardan izler görmek mümkündür. Avila turumuzda , Valderrabanos Sarayı, Santa Terasa Meydanı, San Vicente Bazilikası, Avila Katedrali, Alcazar Kapısı, Avila Surları görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Segovia’ya dönüş ve Burgos’a hareket. Burgos’a varışımızın ardından otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

7.GÜN BURGOS

Sabah kahvaltısı sonrası dileyen misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek olan Camino del Santiago & La Rioja turuna (75 Euro) katılma imkanı. Santa Domingo de la Calzado; çok değerli bir tarihi olan bu bölge Ortaçağ sokakları ile ünlüdür. İspanyol dilinin beşiği kabul edilen Yuso ve Suso bölgesi içerisinde yer alır. Görülecek yerler arasında, Santo Meydanı, Hristiyan Hacılar Hastanesi, Katedral Santa Domingo de la Calzado vardır. Najero; Roman hükümdarlığı sonrası Müslüman yönetiminde kalmış olan Najero Kayaların Arasındaki Kasaba manasına gelir. İslami çalışmalar yapılmış olan bu bölgede Kuran ilk kez bir Avrupa diline tercüme edilmiştir.Zaman içerisinde Hristiyan, Yahudi ve Müslüman egemenliğine girmiştir. Görülecek yerler arasında, Aziz Helen Manastırı, Najerilla Nehri Köprüsü, Alcazar Kalıntıları vardır. Logrono; Ebro nehri kıyısındaki otonom bölgedir. Bir dönem Keltler ve Romalılar hakimiyetinde kalmıştır. Görülcek yerler arasında, La Rioja Parlamento Binası, Santa Maria de la Redanda Katedrali,Santa Maria de la Palacio Kilisesi, Revellin Duvarı,Bilim Evi,La Rioja Üniversitesi,Roma Harabeleri ve Logrono Hukuk Anıtı vardır. Dinlenmek ve yemek molası için 50’den fazla Tapas restoranı bulabilirsiniz.Tur sonrası otele dönüş ve geceleme otelimizde.

8.GÜN BURGOS – BILBAO – İSTANBUL – İZMİR

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılması ve otelden ayrılış işlemleri ardından Burgos şehir turu Castilla-Leon Krallığı’nın 5 y.y. boyunca başkenti olmuş Burgos şehir turunda Unesco Dünya Kültür Miras Listesi’nde yer alan Burgos Katedrali, Las Huelgas Manastırı ve Plaza del Mercado görülecek yerler arasındadır. Tur sonrası Bilbao’ya hareket ve panoramik Bilbao şehir turu. Bu turumuzda görülecek yerler arasında Plaza Nueva, Katedral, Güzel Sanatlar Müzesi, Guggenheim Müzesi ve Belediye Sarayı yer almaktadır. Tur sonrası özel otobüsümüz ile havalimanına transfer, bilet ve bagaj işlemlerinin tamamlanmasından sonra Türk Havayolları TK 1318 sefer sayılı uçuş ile saat 15.35’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 20.35’te İstanbul’a varış ve yapılacak aktarma sonrası TK 2344 sefer sayılı uçuş ile 22:00’da İzmir’e uçuş ve 23:10’da varış ve turumuzun sonu.

  • Türk Havayolları tarifeli seferleri ile İstanbul – Barcelona / Bilbao– İstanbul uçak bileti,
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli,
  • Belirtilen kategori otellerde toplam 7 gece oda kahvaltı konaklamalar,
  • Alan/Otel/Alan transferleri ve şehirlerarası transfer,
  • Barcelona - Valderrobres - Teruel- Cuenca – Madrid- Segovia - Burgos - Bilbao panoramik şehir turları
  • Otel vergileri,
  • Turist şehir vergileri,
  • Türkçe rehberlik hizmetleri.
  • Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro),
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli,
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar,
  • Programda belirtilmeyen tüm gezi ve turlar,
  • Müze ve ören yerleri girişleri,
  • İsteğe bağlı şoför bahşişleri (Kişi başı 5 Euro)
  • İsteğe bağlı özel seyahat sağlık sigortası (10 Euro )
Avantajlı ekstra geziler A : 170 Euro yerine 100 EURO !!!

Barcelona ve Yerel Mahaller Gece Turu (35 Euro)

Camino del Santiago & La Rioja turu (75 Euro )

Albarrasin turu (35 euro) + Madrid Gece Turu (25 Euro) = 170 Euro

Avantajlı ekstra geziler B : 465 Euro yerine 390 EURO !!!

Barcelona ve Yerel Mahaller Gece Turu (35 Euro) + Girona & Figueras & Dali Müzesi (65 Euro)

Barcelona İkonları turuna (55 Euro) + Avila Turu (35 Euro)+ Morella Turu (35 Euro)

Camino del Santiago & La Rioja turu (75 Euro ) + Albarrasin turu (35 euro) + Madrid Gece Turu (25€)

Flamenco Turu (55 Euro) + Toledo turu+ Santa Maria Katedrali turuna (50 Euro) = 465 Euro 390€

(Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir. 0-2 yaş ücretsiz olup,02-12 yaş %50 indirimlidir.)

15 Ocak & 12 Şubat 2017
OTELLER 2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı
Tek Kişilik

Oda Farkı
3-12 Yaş Çocuk 0-2 Yaş Çocuk
3* Oteller 449 Euro 210 Euro 499 Euro 150 Euro
11 Aralık 2016 & 26 Şubat 2017
OTELLER 2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı
Tek Kişilik

Oda Farkı
3-12 Yaş Çocuk 0-2 Yaş Çocuk
3* Oteller 499 Euro 210 Euro 499 Euro 150 Euro
5 Mart 2017
OTELLER 2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı
Tek Kişilik

Oda Farkı
3-12 Yaş Çocuk 0-2 Yaş Çocuk
3* Oteller 599 Euro 210 Euro 599 Euro 150 Euro

OTEL İSİMLERİ
MADRİD (ŞEHİR DIŞI) BURGOS TERUEL BARCELONA
4* Holiday Inn 3* Hotel Golf Corallo 3* Tulipp Inn Hotel - Padova 3* Holiday Inn
3* Holiday Inn Express 3* Hotel Massimo 3* Raffaello Hotel - Mestre 3* H2 San Cugat
3* NH Leganes Hotel 3* Hotel Marrani 3* Hotel Al Fogher - Treviso 4* Eurostar Barbera Park
Avantajlı ekstra geziler A : 170 Euro yerine 100 EURO !!!

Barcelona ve Yerel Mahaller Gece Turu (35 Euro)

Camino del Santiago & La Rioja Turu (75 Euro )

Albarrasin Turu (35 euro) + Madrid Gece Turu (25 Euro) = 170 Euro

Avantajlı ekstra geziler B : 465 Euro yerine 390 EURO !!!

Barcelona ve Yerel Mahaller Gece Turu (35 Euro) + Girona & Figueras & Dali Müzesi (65 Euro)

Barcelona İkonları Turuna (55 Euro) + Avila Turu (35 Euro) + Morella Turu (35 Euro)

Camino del Santiago & La Rioja Turu (75 Euro ) + Albarrasin Turu (35 euro) + Madrid Gece Turu (25€)

Flamenco Turu (55 Euro) + Toledo turu+ Santa Maria Katedrali Turuna (50 Euro) = 465 Euro 390€

(Tur esnasında lokal acente rehberine ödenir.0-2 yaş ücretsiz olup,02-12 yaş %50 indirimlidir.)

***Tur Programımız minumum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur acentanız aracılığı ile tarafınıza bildirilecektir.

***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce acentanız tarafından bildirilecektir.

***Fuar, kongre, konser,etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce acentanız tarafından bilgi verilecektir.

*** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Flyexpress sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

***Ekstra turlar , servis aldığımız yerel acenta tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

*** Fly Express, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Fly Express, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

***Programda belirtilen iç hat bağlantı saatleri havayolunun tarifesinde bulunan örnek saatler olup, tüm uçuş detayları ve iç hat bağlantı saatlerinin turdan 48 saat önce teyit edilmesi zorunludur.

VİZE

T.C vatandaşları için vize uygulaması vardır. Vize başvurusu için seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport ile acentemizden “Vize İçin Gerekli Evraklar” listesinde belirtilen belgeler ile başvurmak gerekmektedir. Yeşil pasaport sahipleri için vize uygulaması olmayıp, seyahat bitiş tarihinden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport yeterlidir. Vize alınmış olması, ülkeye giriş yapılabileceği anlamına gelmez, pasaport polisinin sizi ülkeye sokmama yetkisi vardır. Bu durumdan Fly Express sorumlu değildir, sorumluluk yolcuya aittir. 

T.C. yeşil pasaportu ile seyahat edecek misafirlerimizin, eğer pasaportlarının alınış tarihi 10 yıldan eski ise; pasaportlarını yenilemeleri gereklidir. Aksi halde gidecekleri ülkeye kabul edilmeyebilirler ve/veya Türkiye'den havayolu firması tarafından uçuşları gerçekleştirilmeyebilir. Böyle bir durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

Yırtık, yıpranmış, ıslanmış ve/veya benzeri tahribat(lar)a uğramış pasaportlar nedeniyle ziyaret edilecek ülke sınır kapısında gümrük polisi ile sorun yaşanmaması adına ; anılan pasaportların yenilenmesi ve T.C. vatandaşlarına vize uygulayan bir ülke ise ilgili vizenin yeni pasaportta olması gerekmektedir. Aksi durumda sorumluluk yolcuya aittir. 

18 yaşından küçük misafirlerimiz tek başlarına ya da yanlarında anne ya da babadan sadece biri ile seyahat ederken ülke giriş-çıkışlarında görevli polis memurunca anne-babanın ortak muvafakatini gösterir belge sorulması ihtimali olduğundan; 18 yaş altı misafirlerimizin ve anne-babalarının bu konuda hassasiyet göstermelerini tavsiye ederiz.

DİĞER TURLARIMIZA DA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN

AMSTERDAM

İstanbul çıkışlı

AMSTERDAM

Atlas Global Havayolları ile

Amsterdam (3)
Detayları incele >
28.04.2017-3.09.2017
KÜBA (Klasik)

İstanbul çıkışlı

KÜBA (Klasik)

Türk Hava Yolları Direk Seferi ile

Havana (4) – Cienfuegos – Trinidad (1) – Santa Clara – Varedero (2)

Detayları incele >
18.05.2017-5.11.2017
BENELUX & PARIS Maxi

İstanbul çıkışlı

BENELUX & PARIS Maxi

Atlas Global Havayolları ile

Paris (3) - Metz - Lüksemburg (1) - Köln - Brüksel (1) - Brugge - Amsterdam (2

Detayları incele >
23.03.2017-23.03.2017
AMSTERDAM

İzmir çıkışlı

AMSTERDAM

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Amsterdam (3)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
BALKANLAR

İstanbul çıkışlı

BALKANLAR

Türk Havayolları Tarifeli Seferi İle

Belgrad (1) & Saraybosna (1) & Trebinje (1) & İşkodra (1) & Ohrid (2) & Üsküp (1)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
BANGKOK & PATTAYA

İstanbul çıkışlı

BANGKOK & PATTAYA

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Bangkok (3) & Pattaya (2)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
PARIS

Tüm Türkiye (Kıbrıs Dahil) çıkışlı

PARIS

Atlas Global Havayolları ile

Paris (3)

Detayları incele >
2.03.2017-5.07.2017
KÜBA

İstanbul çıkışlı

KÜBA

Aeroflot Hava Yolları ile

Havana (4) & Trinidad (1) & Varadero (2

Detayları incele >
2.05.2017-5.07.2017
NEO KLASİK İTALYA

İzmir çıkışlı

NEO KLASİK İTALYA

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Roma (3) & Siena & Floransa (1) & Venedik (3)

Detayları incele >
2.05.2017-5.07.2017
BÜYÜK ve YENİ İSPANYA

İzmir çıkışlı

BÜYÜK ve YENİ İSPANYA

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Barcelona (2) & Valencia & Alicante (1) & Granada (1) & Cordoba & Sevilla (2) & Caceres & Madrid (1)

Detayları incele >
2.04.2017-5.07.2017
NEO KLASİK İSPANYA

İzmir çıkışlı

NEO KLASİK İSPANYA

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Barcelona (3) & Valderrobres - Teruel (1) & Cuenca - Madrid (1) & Segovia - Burgos(2) & Bilbao

Detayları incele >
2.04.2017-5.07.2017
ORTA AVRUPA

İstanbul çıkışlı

ORTA AVRUPA

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Prag (3) & Viyana (2) & Budapeşte (2)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
DUBAİ

Tüm Türkiye çıkışlı

DUBAİ

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Dubai (3)

Detayları incele >
2.03.2017-5.07.2017
BENELUX & PARIS Flex

Tüm Türkiye (Kıbrıs Dahil) çıkışlı

BENELUX & PARIS Flex

Atlas Global Havayolları ile

Amsterdam (2) & Brüksel (2) & Lüksemburg-Paris (3)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017