YURT DIŞI TURLAR

ORTA AVRUPA

11 Mart & 08, 22 Nisan & 06, 20 Mayıs 2017 Hareket… 7 Gece 8 gün

SONBAHAR & KIŞ DÖNEMİ

Prag (3) & Viyana (2) & Budapeşte (2)

299 EUR

'den itibaren

1.GÜN İSTANBUL-PRAG

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminalinde siz değerli misafirlerimizle saat 05:00’de buluşma. Bilet ve bagaj işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK 1767 sefer sayılı uçuş ile saat 07:20’de Prag’a hareket. Yerel saat ile 09:05’de Prag’a varış. Varışın ardından havaalanında bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik şehir turu için alandan ayrılış. Şehir turumuz sırasında görülecek yerler arasında Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı ve Astronomik Saat Kulesi bulunmaktadır. Tur sonrasında otele transfer ve yerleşme. Geceleme otelimizde.

2.GÜN PRAG

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek tam gün öğle yemekli Karlovy Vary turuna katılabilirler.

Akşam dileyen misafirler rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek Vlatava Nehrinde tekne turuna katılma imkanı bulabilirler. Geceleme otelimizde.

3.GÜN PRAG

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından tam gün serbest zaman, alışveriş ve gezme imkanı. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Dresden Turuna ( Almanya -Yemeksiz ) katılabilirler.

Akşam dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Orta Çağ Gecesine (yemekli, içkili, müzikli eğlence programina) katılma imkanı bulabilirler. Geceleme otelimizde.

4.GÜN PRAG-VİYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Viyana’ya hareket. Prag'dan Viyana'ya geçerken, isteyen misafirlerimiz yol üzerinde rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Cesky Krumlov gezimize katılabilirler.Varışın ardından panoramik Viyana şehir turu. Görülecek yerler arasında; Opera, Üniversite, Parlemento Binası, Tiyatro, Prater , Holfburg ve Müzeler bölgesi bulunmaktadır.Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme.

Arzu eden misafirlerimiz, akşam , rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenleencek Grinzing Meyhaneleri turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde.  

5.GÜN VİYANA

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan yarım günlük Mayerling, Seegrotte Baden Şehri ( Wienerwald Turu) turuna katılabilirler.

Arzu eden misafirlerimiz, akşam, rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek olan Klasik Müzik Konser izleme imkani bulabilirler. Geceleme otelimizde.

6.GÜN VİYANA- BUDAPEŞTE

Sabah otelde alınacak kahvaltının ardından özel otobüsümüz ile Budapeste’ye hareket. Viyana'dan Budapeşte'ye geçerken yol üzerinde isteyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek Slovakya'nın başkenti; Bratislava turumuza katılabilirler. Budapeste’ye varışın ardından Panoramik olarak yapılacak turumuzda; Erszebet Köprüsü, Gellert Tepesi, Balıkçılar Kulesi, St. Mathias Katedrali, Zincirli köprü, Opera, Kahramanlar Meydanı görülecek yerler arasındadır. Turumuzu takiben otele transfer ve yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek Çigan Gecesi (yemekli, içkili, müzikli eğlence turuna katılabilirler). Geceleme otelimizde.

7.GÜN BUDAPEŞTE

Sabah otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak düzenlenecek öğle yemekli Esztergom & Visegrad & Szentendre gezisine katılabilirler. Akşam dileyen misafirlerlerimiz rehberiniz tarafından ekstra olarak organize edilecek Tuna Nehri Tekne turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde

8.GÜN BUDAPEŞTE –İSTANBUL

Sabah otelimizde alınacak kahvaltının ardından uçuş saatine bağlı olarak Havalimanına transfer. Gümrük ve pasaport işlemleri sonrası Türk Havayolları’nın TK1038 Sefer sayılı uçuşu ile saat 20:10’da İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından saat 23:15’de İstanbul’a varış.

İstanbul’a hoş geldiniz.   

  • Türk Havayolları ile İstanbul- Prag / Viyana – İstanbul arası ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak bileti
  • Havalimanı vergileri ve servisleri bedeli
  • Alan-Otel-Alan transferleri ve şehirlerarası otobüs transferleri
  • Budapeşte (2) -Viyana(2) - Prag (3) olmak üzere 7 gece 8 gün konaklama
  • Programda belirtilen sabah kahvaltıları
  • Prag, Viyana, Budapeşte yarım günlük panoramik şehir turları
  • Fly Express profesyonel rehberlik hizmetleri
  • Zorunlu Seyahat Sigortası (1618 sayılı Yasa Gereği düzenlenen Mesleki sorumluluk sigortasıdır.)
  • Vize ücreti ve servis bedeli (100 EURO )
  • Yurtdışı çıkış vergisi, 15 TL (Seyahat tarihinden önce ilgili bankalara ödeme yapılması ve dekontun seyahat sırasında yanınızda bulundurulması tavsiye edilir.)
  • Tüm kişisel harcamalar,
  • Rehber tarafından organize edilen ekstra turlar
  • Öğle ve Akşam yemekleri,
  • Müze, ören yeri vb. giriş ücretleri
  • Şoför bahşişleri (Kisi basi 5 euro bahsis otobus söförü icin gezi sonunda toplanacaktir.)

Vize Durumu :

Tura katılım için Schengen vizesi gerekmektedir. Yeşil pasaport sahiplerine vize uygulanmamaktadır.

AVANTAJLI EKSTRA TUR PAKETLERI

PAKET 1:

ESTERGON , VIYANA ORMANLARI , KARLOVY VARY , CESKY KURUMLOV, DRESDEN , BRATISLAVA,PAKET OLARAK ALINDIGINDA 290 EURO OLAN TUTAR PAKET INDIRIMI ILE 260 EURO OLACAKTIR.

PAKET 2 :

YUKARIDAKI TURLARDAN: ESTERGON , VIYANA ORMANLARI , KARLOVY VARY , DRESDEN, CESKY KURUMLOV” BRATISLAVA, CIGAN GECESI VE TUNA NEHRİ TEKNE TURU PAKET OLARAK ALINDIGINDA 355 EURO OLAN TUTAR PAKET INDIRIMI ILE 320 EURO OLACAKTIR.

**** Yol üzerinde yapılan ekstra turlar tüm yolcuların katılımı olmasa dahi gerçekleştirilecektir. Yol üzerinde yapılan ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, mola yerinde beklemeyi kabul ederek tura katılmışlardır.****

11 Mart 2017
OTELLER 2 ve 3 Kişilik
Oda / Kişi başı
Tek Kişilik
Oda Farkı
3-12 Yaş Çocuk 0-2 Yaş Çocuk
3*& 4* Oteller 299 Euro 210 Euro 299 Euro 150 Euro
08 Nisan & 22 Nisan & 06 Mayıs & 20 Mayıs 2017
OTELLER 2 ve 3 Kişilik
Oda / Kişi başı
Tek Kişilik
Oda Farkı
3-12 Yaş Çocuk 0-2 Yaş Çocuk
3*& 4* Oteller 399 Euro 210 Euro 399 Euro 150 Euro

Fiyatlarımıza tur programında belirtilen detaylar ve havalimanı vergileri dâhildir. Gün içerisindeki kur değişimleri TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir. 

***Tur Programımız minumum 40 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Flyexpress tarafından bildirilecektir.

***Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 48 saat önce Flyexpress tarafından bildirilecektir.

***Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Flyexpress tarafından bilgi verilecektir.

*** 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.

***Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.

***Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Flyexpress sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.

***Ekstra turlar , servis aldığımız yerel Flyexpress tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.

***Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.

*** Flyexpress, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Fly Express, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.

DİĞER TURLARIMIZA DA GÖZ ATMAYI UNUTMAYIN

AMSTERDAM

İstanbul çıkışlı

AMSTERDAM

Atlas Global Havayolları ile

Amsterdam (3)
Detayları incele >
28.04.2017-3.09.2017
KÜBA (Klasik)

İstanbul çıkışlı

KÜBA (Klasik)

Türk Hava Yolları Direk Seferi ile

Havana (4) – Cienfuegos – Trinidad (1) – Santa Clara – Varedero (2)

Detayları incele >
18.05.2017-5.11.2017
BENELUX & PARIS Maxi

İstanbul çıkışlı

BENELUX & PARIS Maxi

Atlas Global Havayolları ile

Paris (3) - Metz - Lüksemburg (1) - Köln - Brüksel (1) - Brugge - Amsterdam (2

Detayları incele >
23.03.2017-23.03.2017
AMSTERDAM

İzmir çıkışlı

AMSTERDAM

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Amsterdam (3)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
BALKANLAR

İstanbul çıkışlı

BALKANLAR

Türk Havayolları Tarifeli Seferi İle

Belgrad (1) & Saraybosna (1) & Trebinje (1) & İşkodra (1) & Ohrid (2) & Üsküp (1)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
BANGKOK & PATTAYA

İstanbul çıkışlı

BANGKOK & PATTAYA

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Bangkok (3) & Pattaya (2)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
PARIS

Tüm Türkiye (Kıbrıs Dahil) çıkışlı

PARIS

Atlas Global Havayolları ile

Paris (3)

Detayları incele >
2.03.2017-5.07.2017
KÜBA

İstanbul çıkışlı

KÜBA

Aeroflot Hava Yolları ile

Havana (4) & Trinidad (1) & Varadero (2

Detayları incele >
2.05.2017-5.07.2017
NEO KLASİK İTALYA

İzmir çıkışlı

NEO KLASİK İTALYA

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Roma (3) & Siena & Floransa (1) & Venedik (3)

Detayları incele >
2.05.2017-5.07.2017
BÜYÜK ve YENİ İSPANYA

İzmir çıkışlı

BÜYÜK ve YENİ İSPANYA

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Barcelona (2) & Valencia & Alicante (1) & Granada (1) & Cordoba & Sevilla (2) & Caceres & Madrid (1)

Detayları incele >
2.04.2017-5.07.2017
NEO KLASİK İSPANYA

İzmir çıkışlı

NEO KLASİK İSPANYA

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Barcelona (3) & Valderrobres - Teruel (1) & Cuenca - Madrid (1) & Segovia - Burgos(2) & Bilbao

Detayları incele >
2.04.2017-5.07.2017
ORTA AVRUPA

İstanbul çıkışlı

ORTA AVRUPA

Türk Havayolları Tarifeli Seferi ile

Prag (3) & Viyana (2) & Budapeşte (2)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017
DUBAİ

Tüm Türkiye çıkışlı

DUBAİ

Pegasus Havayolları Tarifeli Seferi ile

Dubai (3)

Detayları incele >
2.03.2017-5.07.2017
BENELUX & PARIS Flex

Tüm Türkiye (Kıbrıs Dahil) çıkışlı

BENELUX & PARIS Flex

Atlas Global Havayolları ile

Amsterdam (2) & Brüksel (2) & Lüksemburg-Paris (3)

Detayları incele >
2.02.2017-5.07.2017